Bestel online
Chaamsepel gevulde kerstrollade
Een door ons traditionele geslachte Chaamsepel. Welke door ons is gerijpt en panklaar gemaakt.
Een echt Brabants streekproduct (Bredase kapoen)
Door ons ambachtelijk ontbeend, gekruiden gevuld met kippengehakt. Verrijkt met abrikozen, diverse kleuren parika en champignons.
Opgerold en in een net gedaan.
Een prachtige traditione kerstrollade.
De kleinste komt ongeveer uit op 1000 gr.
Gebruiksaanwijzing:
Kruid de rollade aan de buitenzijde naar smaak.
Leg de rollade in een bakblik of ovenschaal. En plaats een kern temperatuur meter.
Zet de rollade voor 10 minuten in de oven op 200 gr. Zodat het vlees aan de buitenkant word dicht geschroeid.
Draai de oventemperatuur terug naar 110 graden.
Laat de rollade in de oven tot de kerntemperatuur 75 gr is.
Als u de buitenkant nog niet bruin genoeg vind kan u nu de rollade aan de buiten kant even aflakken met wat honing en de oven temperatuur even verhogen naar 200 gr.
Nu er bij blijven en kijken wanneer u de kleur goed vind. Nu kan de Rollade uit de oven en het net worden verwijderd.
Snij de rollade in plakken van 1,5 tot 2 cm.
Per persoon ongeveer 200 tot 300gr.
Bereiden in de oven bij een temperatuur van 110 gr is de benodigde bereidingstijd ongeveer een uur en 15 min. per kg.
Bij bestellen vult u of het aantal stuks of het gewicht in.
De cijfers in het andere vlak (stuks of gewicht) gaan dan wijzigen, maar zijn alleen een grove indicatie
Aantal stuks
Aantal gram
€ {{cartCtrl.calcPrice}}
Uw verpakkingswensen graag kenbaar maken per product in het algemene opmerkingenveld bij het invullen van uw contactgegevens.
U kunt dit product reserveren om vervolgens af te halen in onze winkel in Hoeven, Oude Bredasepostbaan 17. Betaling in de winkel.