Een moment geduld aub...
De Walnoothoeve(n) De Walnoothoeve(n)
{{cartCtrl.amount}} items
{{(item.amount/item.factor).toFixed(1)}}KG
{{(item.amount/item.factor)}}X
{{item.title}}
{{item.price/100 * item.amount / item.factor | currency:'€'}}
Subtotaal
{{(cartCtrl.total) / 100 | currency:'€'}}
Korting
{{cartCtrl.discount.amount / 100 | currency:'€'}}
Verzendkosten
{{cartCtrl.shipping / 100 | currency:'€'}}
Totaal
{{(cartCtrl.total-cartCtrl.discount.amount+cartCtrl.shipping) / 100 | currency:'€'}}
Bestellen

Werken bij,

Home   /   Werken bij, 

Werken bij,

Het werk bij de Walnoothoeve(n) word in het algemeen altijd door ons twee uitgevoerd. Echter in de loop van de jaren is er rondom ons een hele club vrijwilligers ontstaan die ons als hun het uitkomt op allerlei manieren helpen.

Zo zijn er een paar mensen die ons helpen met alles wat er in het veld en bij de dieren moet gebeuren. Ook is er iemand die eigenlijk al ons vervoer verzorgd.

Maar ook in de slachterij en in de bereiding zijn er mensen regelmatig actief met ons bezig om alles voor elkaar te krijgen.

Wij staan altijd open om mensen een leuke vrijwilligers baantje zoeken een mooie plaats te bieden binnen ons team.

 

 

Vacaturen

(sales medewerker)

 

Ben je op zoek naar een leuke en zinvolle vrijwilligersfunctie? Heb je interesse in fruit, wijn  en likeuren? Dan is de D’oevenslikeur misschien iets voor jou!

 

De Walnoothoeve is een kleinschalige boerderij waar we walnoten en fruit verbouwen en verwerken tot heerlijke wijn en likeuren. We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons willen helpen met de marketing en verkoop van onze producten. Je kunt hierbij denken aan het maken van flyers, het bijhouden van social media, het organiseren van proeverijen en het benaderen van potentiële klanten.

 

Als vrijwilliger bij de Walnoothoeve heb je veel vrijheid en geen verplichtingen. Je kunt zelf bepalen hoeveel tijd je wilt besteden aan deze leuke klus. We verwachten ongeveer 4 uur per week, maar meer mag natuurlijk ook. Je krijgt alle kosten vergoed en als het werkelijk gaat lopen, kun je ook een vergoeding per verkochte eenheid ontvangen.

 

Lijkt het je wat om deel uit te maken van ons gezellige team? Neem dan contact met ons op via info@walnoothoeven.nl of bel naar 06-51329235 We horen graag van je!