Een moment geduld aub...
De Walnoothoeve(n) De Walnoothoeve(n)
{{cartCtrl.amount}} items
{{(item.amount/item.factor).toFixed(1)}}KG
{{(item.amount/item.factor)}}X
{{item.title}}
{{item.price/100 * item.amount / item.factor | currency:'€'}}
Subtotaal
{{(cartCtrl.total) / 100 | currency:'€'}}
Korting
{{cartCtrl.discount.amount / 100 | currency:'€'}}
Verzendkosten
{{cartCtrl.shipping / 100 | currency:'€'}}
Totaal
{{(cartCtrl.total-cartCtrl.discount.amount+cartCtrl.shipping) / 100 | currency:'€'}}
Bestellen

Bestel online

Home   /   Bestel online   /   Likeuren   /   D'oevens Rode bessen Likeur 

D'oevens Rode bessen Likeur

Fles 200 ml    9,95  |  Fles 500 ml    16,50

Rode bessen likeur van D'oevens likeuren is een heerlijke drank voor de liefhebbers van fruitige en zoete smaken. Deze likeur is gemaakt van verschillende rassen rode bessen, zoals jonkheer van tess, Rolan, rovada, rondom en roodneus. Deze bessen worden eerst gemarcereerd, dat wil zeggen dat ze worden geweekt in alcohol om hun aroma's en kleuren af te geven. Ook word een deel van de bessen gefermenteerd, waardoor de suikers in de bessen worden omgezet in alcohol. De mix van deze twee processen vormt de smaak van deze likeur.   De likeur wordt vervolgens op smaak gebracht met suiker, zodat hij een licht zoete en frisse smaak krijgt, maar niet zuur is. De likeur heeft een mooie afdronk, die lang in de mond blijft hangen.

 

Rode bessen likeur van D'oevens likeur is verkrijgbaar in flessen van 500 en 200 ml, met een alcoholpercentage van 20%. Deze likeur is ideaal om te drinken als aperitief of digestief, of om te gebruiken in cocktails of desserts. U kunt deze likeur ook cadeau doen aan uw vrienden of familie, die zeker zullen genieten van deze bijzondere en ambachtelijke drank. Rode bessen likeur van D'oevens likeur is een product van hoge kwaliteit, dat met zorg en passie is gemaakt van de beste ingrediënten.

{{cartCtrl.selectedOption.price/100 | currency}} per {{cartCtrl.selectedOption.title}}

Aantal

€ {{cartCtrl.calcPrice}}

Reserveren voor afhalen

Uw verpakkingswensen graag kenbaar maken per product in het algemene opmerkingenveld bij het invullen van uw contactgegevens.

U kunt dit product reserveren om vervolgens af te halen in onze winkel in Hoeven, Oude Bredasepostbaan 17. Betaling in de winkel.