Een moment geduld aub...
De Walnoothoeve(n) De Walnoothoeve(n)
{{cartCtrl.amount}} items
{{(item.amount/item.factor).toFixed(1)}}KG
{{(item.amount/item.factor)}}X
{{item.title}}
{{item.price/100 * item.amount / item.factor | currency:'€'}}
Subtotaal
{{(cartCtrl.total) / 100 | currency:'€'}}
Korting
{{cartCtrl.discount.amount / 100 | currency:'€'}}
Verzendkosten
{{cartCtrl.shipping / 100 | currency:'€'}}
Totaal
{{(cartCtrl.total-cartCtrl.discount.amount+cartCtrl.shipping) / 100 | currency:'€'}}
Bestellen

Bestel online

Home   /   Bestel online   /   Likeuren   /   Zwarte bessen Likeur 25% 

Zwarte bessen Likeur 25%

Fles 200 ml    9,95  |  Fles 500 ml    16,50

D'oevenslikeur is een ambachtelijke producent van zwarte bessen likeur, een heerlijke drank die gemaakt wordt van verse zwarte bessen die geoogst worden op de Walnoothoeve. De Walnoothoeve is een biologische boerderij in Hoeven, waar de zwarte bessen met zorg en aandacht worden geteeld. De bessen hebben een volle en zoete smaak, die perfect past bij de likeur.

 

De bereiding van de zwarte bessen likeur is een langdurig en zorgvuldig proces. Na het plukken van het fruit worden de bessen gemacereerd, dat wil zeggen dat ze worden geweekt in alcohol om hun smaak en kleur af te geven. Dit duurt ruim zes maanden, waarna de bessen worden geperst en het sap wordt opgevangen. Ondertussen zijn er ook zwarte bessen gefermenteerd, dat wil zeggen dat ze zijn omgezet in alcohol door de werking van gist. Deze wijn wordt gemengd met het sap van de gemacereerde bessen en er wordt suiker toegevoegd om de likeur op smaak te brengen.

 

Het resultaat is een heerlijke cassis drank, lichtzoet met een mooie ronde afdronk. De likeur heeft een diepe paarse kleur en een intense zwarte bessen aroma en heeft een alcoholpercentage van 25%. De likeur is heerlijk om puur te drinken, maar ook om te mengen met bijvoorbeeld champagne, prosecco of spa rood. De likeur is ook geschikt om te gebruiken in desserts, zoals ijs, sorbet of taart.

 

D'oevenslikeur verkoopt de zwarte bessen likeur in flessen van 500 ml en 200 ml. De flessen hebben een stijlvol etiket met het logo van D'oevenslikeur en de Walnoothoeve. De flessen zijn leuk om cadeau te geven of om zelf van te genieten. U kunt de flessen bestellen via de website van D'oevenslikeur of kopen bij De walnoothoeve(n) en een van de verkooppunten in de regio.

 

D'oevenslikeur nodigt u uit om te proeven van deze unieke zwarte bessen likeur, die met passie en vakmanschap wordt gemaakt. U zult versteld staan van de smaak en kwaliteit van deze ambachtelijke drank.

{{cartCtrl.selectedOption.price/100 | currency}} per {{cartCtrl.selectedOption.title}}

Aantal

€ {{cartCtrl.calcPrice}}

Reserveren voor afhalen

Uw verpakkingswensen graag kenbaar maken per product in het algemene opmerkingenveld bij het invullen van uw contactgegevens.

U kunt dit product reserveren om vervolgens af te halen in onze winkel in Hoeven, Oude Bredasepostbaan 17. Betaling in de winkel.